Advies op maat

Effectieve dienstverlening op vlak van marketing en communicatie: uw campagne ontwerpen, ontwikkelen en uitvoeren, met andere woorden: ervoor zorgen dat die tot succes leidt… Hier begint en eindigt uw marketingproces, van de ontwikkeling van uw strategie tot de volledige uitwerking ervan. Met focus op de integratie van traditionele en digitale marketing vanuit de nieuwe klantgerichte benadering: verhoging van de betrokkenheid door in te spelen op aantrekkelijkheid, nieuwsgierigheid, verbintenis en affiniteit.

Marketing acties richten zich voornamelijk op de verhoging van de verkoopcijfers en stimulansen om mensen ertoe aan te zetten uw product/dienst aan te bevelen.

De klemtoon ligt op de ‘humane’ marketing van uw merk, contentmarketing om hierover communicatie te creëren en de omnichannel benadering om het beste van online en offline kanalen te integreren. Door wederzijds overleg komen we tot een doelgerichte aanpak zodat uitstekende resultaten worden behaald.

communicatiebureau marketing

Marketing communicatie

Uw marketing campagne wordt op het klantentraject afgestemd en speelt zich voornamelijk af in een ‘verbonden’ wereld.
De strategie is erop gericht om een creatieve meerwaarde te realiseren in een of meer fasen van het verkoopproces en om klanteninteracties te verbeteren.